АКТУАЛЬНО

«Карітас-Київ» надає допомогу людям, які потребують підтримки під час СОVID-19

П'ятниця, 10 липня 2020, 16:47
Благодійний фонд «Карітас-Київ» надає допомогу найбільш вразливим категорія населення, котрі потребують підтримки під час пандемії СОVID-19. Допомога надаватиметься продуктами харчування та засобами гігієни.

Зокрема, «Карітас-Київ» розпочав надання такої допомоги, передавши вже 100 продуктових наборів людям у потребі. Допомогу харчовими продуктами отримали: особи з інвалідністю, багатодітні та малозабезпечені сім’ї, одинокі матері, люди похилого віку, родини з особами з інвалідністю та опікунські сім’ї.

«Для нас важливо реагувати на виклики, які ставить перед нами пандемія коронавірусу, – розповідає директор благодійного фонду «Карітас-Київ» о. Роман Сиротич, - багато людей у цей період втратили роботу, а для багатьох сімей із соціальних категорій – він став справжнім випробуванням, дехто ж опинився за межею бідності. Наша мета – послабити вплив пандемії для найбільш вразливих верств населення».

Проєкт «Реагування на надзвичайну ситуацію в окремих регіонах України, пов’язане зі спалахом СОVID-19», що реалізується спільно з благодійним фондом «Карітас України» за фінансової підтримки «Карітасу Інтернаціоналіс», триватиме три місяці.

Василь Возняк,
PR-менеджер Благодійного фонду "Карітас-Київ"


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next