АКТУАЛЬНО

«Карітас-Київ» оголосив переможців конкурсу дитячого малюнка

П'ятниця, 16 грудня 2016, 16:49
У рамках проекту Благодійного фонду «Карітас-Київ» щодо протидії торгівлі людьми було підбито підсумки та оголошено результати конкурсу малюнка «Торгівля людьми – це ЗЛОЧИН проти свободи і гідності людини».

Як повідомив о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас-Київ», у конкурсі взяли участь діти 7-15 років з міста Києва, Київської та Черкаської областей.

Переможцями конкурсу в різних номінаціях та вікових категоріях стали учні Драбівської дитячої школи мистецтв: Перехрест Олександр, Усенко Аліна, Кутова Анастасія, Івануса Оксана, Черевко Катерина, Палкіна Ірина, Паляниця Дарина, Красота Мирослава, Безкопильна Віра.

Метою конкурсу було привернути увагу суспільства до явища торгівлі людьми та підвищити рівень свідомості цільової аудиторії.

Конкурсні роботи стосувалися теми торгівлі людьми, ненасильницької поведінки, пропаганди свободи людини, толерантного ставлення до інших людей, цінності свободи та гідності людини.

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами прес-служби БФ «Карітас-Київ»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next