АКТУАЛЬНО

«Карітас-Київ» просить допомоги у харчуванні потребуючих та безпритульних

Вівторок, 09 березня 2021, 15:43
«Благодійний фонд «Карітас-Київ» надає гаряче харчування для потребуючих та безпритульних. Зокрема, це люди, які не мають можливості забезпечити себе і потерпають від голоду – літні люди, безхатченки, люди з інвалідністю», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор Карітас-Київ.

Гарячі обіди готуються у Благодійній кухні «Карітасу-Київ» та вивозяться на вулицю, де безхатченки та люди, що потребують допомоги, мають можливість з’їсти гарячу їжу. Вже надано понад тисячу обідів.

Харчування відбувається за адресою – м. Київ, вул. Курнатовського, 7 щовівторка та щочетверга з 14.00 до 15.00.

Поки що через обмежені можливості змушені робити це лише двічі на тиждень – у вівторок і четвер по 80 обідів, але маємо надію, що за підтримки добрих людей вдасться збільшити частоту харчування та кількість обідів. Тому звертаємося з проханням допомоги до всіх людей доброї волі.

Кошти можна перерахувати на окремий розрахунковий рахунок через Приват24 у розділі - платежі за реквізитами. Це не займе багато вашого часу – до 3 хв. Кожна пожертва – це служіння і допомога тим, хто цього потребує.

БЛАГОДІЙНА ОРГАНІЗАЦІЯ «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД «КАРІТАС – КИЇВ»

Код ЄДРПОУ 21477781   

Рахунок (IBAN) UA363253650000026004030299143

в АТ «КРЕДОБАНК» м. Київ

Призначення платежу – благодійний внесок

За наявності питань просимо звертатися [email protected]

Ваш внесок – це більше ніж шматок хліба тому, хто потребує. Це турбота,  тепло, яке зігріває душу, це відновлена віра в людей, які поруч, це впевненість у тому, що тебе розуміють, підтримують, цінують і поважають твій вік та гідність. А що найважливіше – це здійснення нашого християнського обов’язку та втілення нашої віри. Бог винагородить кожного сторицею.

«Пандемія відкинула багатьох людей за межу виживання, а особливо одиноких людей похилого віку та осіб, які опинилися у складних життєвих обставинах. Карітас постійно підтримує людей, які цього потребують. Для нас важливо показати, що, незважаючи на вік чи життєву ситуацію, кожна людина має гідність, що Господь Бог пам’ятає про неї через нас з Вами», - розповідає директор Благодійного фонду «Карітас-Київ» о. Роман Сиротич.

Творімо добро разом!!! Бо кожен, хто бере - наповнює руку, а той, хто дає - наповнює серце! https://caritas-kiev.org.ua/

Пресслужба «Карітасу-Київ»/p>

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next