АКТУАЛЬНО

Карітас-Київ запрошує до акції «Миколаєм може бути кожен!»

Понеділок, 18 листопада 2019, 17:03
«Карітас-Київ розпочинає благодійну акцію «Миколаєм може бути кожен». Метою акції є допомога дітям із сімей, що опинилися в складних життєвих обставинах; дітям з інвалідністю, дітям з багатодітним та неповних родин. Запрошуємо усіх охочих долучитися до принесення радості і свята тим, хто цього потребує. Запрошуємо організації, громади та усіх людей доброї волі», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор БФ «Карітас-Київ».

Пам’ятаєте, як у дитинстві Ви чекали на дарунок від Миколая і яким особливим був тоді запах морозяного повітря й мандарин?

Були у Вас такі дарунки, які пам’ятаєте й досі?

Подорослішавши, усе частіше забуваємо про існування див, які тепер можемо творити ми! Адже Миколаєм може бути кожен!!!

Якщо Ви мрієте стати Миколаєм і ще не вирішили, для кого, запрошуємо Вас долучитися до акції «Миколаєм може бути кожен»

Як перетворитися на Миколая?

Є декілька варіантів та кроків для цього:

  1. Отримати лист від дитини до Святого Миколая (приблизна вартість очікуваного дарунку 1000 грн). Для цього можна зареєструватися тут https://forms.gle/k1B1UX6bM5hxMd318 Самостійно придбати те, що дитина попросила у листі, і передати подарунок у майстерню Святого Миколая (у Благодійному фонді «Карітас-Київ» вул. Микитенка, 7-Б) до 10 грудня (Вам зателефонують, щоб узгодити зручний для Вас час), або ж надіслати Новою поштою.
  2. Пожертвувати кошти на благодійний рахунок Благодійна організація «Благодійний фонд «Карітас-Київ», Код ЄДРПОУ 21477781, Рахунок   UA 813253650000002600907299143 в АТ «КРЕДОБАНК» м. Київ, (призначення платежу – благодійна пожертва на статутну діяльність).
  3. Пожертвувати гроші на картку 5168755433511967
  4. Поширити цю інформацію тим, хто зможе допомогти і долучитися.

Можливо, цього року Миколай хоче передати свій дарунок саме через Вас?

У Вас є також можливість придбати один дарунок вдвох або втрьох, поєднавшись з іншими людьми доброї волі.

Маєте додаткові питання чи пропозиції – пишіть [email protected]

Пресслужба БФ «Карітас-Київ»

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next