АКТУАЛЬНО

БФ «Карітас-Київ» надав допомогу внутрішньо переміщеним особам м. Славутич

Понеділок, 27 листопада 2017, 13:43
У рамках міжнародного дня спільних дій в інтересах дітей, БФ «Карітас-Київ» підготував продукти харчування, з яких разом із соціальними службами міста сформували продуктові набори для внутрішньо переселених сімей, які мешкають у Славутичі.

Цей захід був організований 20 листопада Центром соціальних служб для сім'ї, дітей і молоді та Соціально-психологічним центром, що у м. Славутич Київської області.

Під час заходу діти та їхні батьки мали можливість в ігровій формі ознайомитися з правами дітей, переглянути цікаві мультимедійні ролики на цю тематику. На завершення заходу до присутніх зі словом звернувся о. Юрій Логаза, настоятель місцевої парафії, який наголосив на важливості спільних заходів щодо захисту дітей та допомоги внутрішньо переміщеним особам, що проживають у м. Славутич.

Дякуємо БФ «Карітас-Київ», завдяки якому 18 родин отримало продуктові набори, а 25 дітей солодкі подарунки!

Повідомив о. Юрій Логаза

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next