АКТУАЛЬНО

БФ «Карітас-Київ» надав допомогу ВПО у Черкасах

Середа, 12 квітня 2017, 13:54
«Карітас-Київ» у співпраці із парафією Покрови Пресвятої Богородиці в м. Черкаси надав допомогу ВПО у кількості 116 осіб. Наданням допомоги займалися волонтери Якушеви Павло і Валентина, які самі є ВПО. Водночас ця акція започаткувала і активізацію роботи фонду в Черкаській області», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор Фонду.

У Черкаській області проживає велика кількість переміщених людей із зони бойових дій, Донецької та Луганської областей. Серед них є багато дітей, інвалідів та людей похилого віку, які потребують моральної та матеріальної допомоги.

«Волонтери Фонду Павло і Валентина здійснили реєстрацію переселенців для надання допомоги. За результатами спілкування з переселенцями було з'ясовано, що таким категоріям, як інваліди, пенсіонери діти не вистачає коштів для прожитку. На підставі цього «Карітас-Київ» надав допомогу у вигляді продуктових наборів і засобів гігієни для 116 осіб», - говорить волонтер Павло Якушев.

Отримавши та побачивши вміст наборів, люди були приємно здивовані і висловлювали подяку Фонду, Церкві та волонтерам за виконану роботу.

Прес-служба БФ «Карітас-Київ»

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next