АКТУАЛЬНО

Карітас Коломийсько-Чернівецької єпархії ініціював акцію зі збору коштів для постраждалих на Філіппінах

П'ятниця, 15 листопада 2013, 15:51
Благодійний фонд «Карітас Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ» ініціював акцію зі збору коштів серед мешканців єпархії, щоб допомогти філіппінцям подолати наслідки природної катастрофи, яка зруйнувала долі сотень тисяч людей.

У церквах міста та всієї Коломийсько-Чернівецької єпархії розставлено скриньки з поміткою «Допомога постраждалим на Філіппінах». Волонтери будуть збирати кошти просто в середмісті. Пожертву також можна буде перерахувати на благодійний рахунок Карітасу.

«Дві тисячі восьмого року в Україні була біда - повінь не пошкодувала нікого. Велика вода забрала домівки багатьох українців, знищила господи тисяч людей. У важку хвилину нас підтримав увесь світ. Гуманітарна допомога та кошти надходили з багатьох країн. Зараз біда трапилася на Філіппінах. Внаслідок природних катаклізмів загинуло багато людей, а тисячі залишилися без засобів для існування», − зазначають організатори акції.

При цьому представники Карітасу усвідомлюють, що всі тепер переживають нелегкі часи. «Негаразди в країні примушують кожного переживати за завтрашній день та думати як забезпечити родину у час фінансово-економічної кризи. Разом із тим пам’ятаймо, кожна пожертва допоможе запобігти новим смертям на Філіппінах», − сказано в заклику.

Автори ідеї констатують, що людина не може протистояти силі природи, але, наголошують у Карітасі, «ми маємо всі разом допомогти протистояти наслідкам природної катастрофи». «Ми здатні врятувати життя братів і сестер у Христі, адже філіппінці − народ, який так само сповідує віру в Христа. Ця віра має нас об’єднати в час випробувань та проявити у кожному з нас найкращі людські риси, милосердя до ближнього», − закликають представники Карітасу Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ.

Реквізити:

р/р 26007488915001
в ІФФ КБ ”Приватбанк”
МФО 336677, код 26054921
Прес-служба БФ “Карітас Коломийсько-Чернівецької єпархії”

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами kolomyya.org

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next