АКТУАЛЬНО

Карітас Львова передав допомогу для постраждалих від повені

Середа, 19 серпня 2020, 13:27
БФ “Карітас-Львів УГКЦ” передав благодійну допомогу для постраждалих від паводків у Стрийський, Жидачівський та Старосамбірський райони Львівщини.

Гуманітарну допомогу надала організація “Працедавці Помор’я” (м. Гданськ, Польща) за організаційного сприяння Департаменту соціального захисту населення ЛОДА.

У гуманітарний вантаж входить борошно вагою 3 тонни, а також рис, макаронні вироби, сухі сніданки, консерви, гелі для дезінфекції рук, засоби для гігієни, миття посуду та прання загальною вагою 2835,3 кг.

Загальна вартість гуманітарної допомоги становить близько 410 000 грн.

Розподіляти гуманітарну допомогу будуть Стрийський, Старосамбірський та Жидачівський районні центри соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. На Стрийщині гуманітарну допомогу отримають 140 сімей, на Жидачівщині – 33 сім’ї.

У липні, з благословення митрополита і архиєпископа Львівського Ігоря, БФ “Карітас-Львів УГКЦ” передав для людей, які постраждали від паводків на Івано-Франківщині, продукти харчування (рис, гречка, цукор, макарони тощо) та засоби гігієни на суму понад 16400 грн.

До допомоги постраждалим долучилася також львівська громада святих Кирила і Методія. Парафіяльний Карітас зібрав 5317 грн, а також продукти довготривалого зберігання; закуплені олія та борошно.

Благодійний фонд “Карітас-Львів УГКЦ”

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next