АКТУАЛЬНО

«Карітас-Львів» проводить профорієнтаційну роботу з молоддю

Середа, 24 квітня 2019, 09:50
У рамках проекту «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю в Україні» в «Карітасі-Львів» тривають щотижневі заняття «Підготовка молоді до дорослого життя: профорієнтація».

Профорієнтаційні заняття спрямовані на здобуття навичок самопрезентації та складання резюме, отримання знань щодо можливих сфер діяльності, створення розвивального середовища задля отримання різноманітного соціального досвіду та роздуми над тим, які навички та знання потрібні для опанування різних професій.

Крім теоретичних занять, підлітки проходять інтерактивні профорієнтаційні квести, де досліджують найактуальніші професії. Один із таких квестів проходив у гіпермаркеті «Ашан Сіті Південний».

Мета квесту – познайомити учасників із кваліфікаційними вимогами та посадовими обов’язками окремих професій у гіпермаркеті, дослідити робочі місця працівників та ознайомити з особистісними якостями, які потрібні для роботи працівникам гіпермаркету безпосередньо під час робочого процесу, на робочому місці.

Під час заходу учасники вчилися орієнтуватися на місцевості, встановлювати контакт з незнайомими дорослими, задавати питання та уточнювати потрібну і цікаву їм інформацію. На завершення – представляти зібрану інформацію перед усіма залученими до квесту.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://caritas-ua.org


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next