АКТУАЛЬНО

«Карітас-Івано-Франківськ» організував літню школу миробудування для лідерів громадських організацій

Середа, 22 серпня 2018, 13:02
Усі хочуть миру. Та починати треба із себе, а потім нести гармонію і знання в громаду. Саме з цією метою БФ «Карітас-Івано-Франківськ» зібрав лідерів громадських організацій з усієї України та організував Літню школу миробудування для лідерів ГО у Карпатах.

Мета школи – ознайомити активістів громадських організацій із миробудівничими ідеями, способами та інструментами подолання конфліктів та напруження в громаді задля розширення миробудівничого контексту.

Протягом чотирьох днів (17-20 серпня) у селі Вишків Долинського району працівники Карітасу та запрошені тренери, Володимир Кушнірюк та Ганна Жекало, навчали громадських діячів, як вирішувати конфлікти, долати стереотипи та знаходити компроміси.

Учасники познайомились із проектами та практиками в сфері миробудування в Україні та світі, переглядали тематичні фільми, говорили про права людини та цінності мирного співіснування. Крім того, спільно спланували заходи до Міжнародного дня миру, що відзначають 21 вересня.

Школу миробудування команда БФ «Карітас-Івано-Франківськ» проводила в рамках проекту «Об’єднуючи людей заради розбудови миру».

 Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next