АКТУАЛЬНО

Карітас Івано-Франківська та Відня проводять конференцію «ВІЛ/СНІД – міський феномен»

Середа, 23 жовтня 2019, 12:53
23 жовтня у приміщенні Івано-Франківської академії Івана Золотоустого розпочалася дводенна конференція «ВІЛ/СНІД – міський феномен».

Конференцію організовує Карітас Івано-Франківська спільно з Карітасом Відня (Австрія).

Співорганізатори: Івано-Франківський національний медичний університет та Департамент охорони здоров’я Івано-Франківської облдержадміністрації.

Мета конференції – визначити перспективи подолання епідемії ВІЛ-інфекції до 2030 року та знайти шляхи використання кращих практик, спрямованих на забезпечення сталості та ефективності відповіді на епідемію ВІЛ-інфекції в Україні.

Конференція відбувається за участю фахівців у сфері профілактики та боротьби з ВІЛ-інфекцієї та СНІДом – лікарів, науковців, психологів з Івано-Франківська та з інших міст України. На заході присутні кандидат наук з дієтології, старший програмний менеджер Карітасу Відня Петра Крайнекер, генеральний секретар Карітасу України Дзвенислава Чайківська, експерт зі здорового харчування з Німеччини Крістоф Майнхолд, архиєпископ та митрополит Івано-Франківський Володимир Війтишин.

Конференція відбувається в рамках проекту «ВІЛ-інфіковані діти в центрі уваги», що реалізовує Карітас Івано-Франківська за фінансової підтримки мерії Відня (Австрія)

Конференція триватиме два дні – 23 та 24 жовтня 2019 року. З програмою заходу можна познайомитися на офіційному сайті Івано-Франківської митрополії.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next