АКТУАЛЬНО

«Карітас-Дубно» та діти з Ковеля закупили медикаменти для потребуючих людей похилого віку

П'ятниця, 19 липня 2019, 17:49
18 липня 2019 р. настоятель храму Вознесіння Господнього в Дубно о. Андрій Коваль спільно з волонтерами БФ «Карітас-Дубно» відвідали інтернат для людей похилого віку та інвалідів.

Метою візиту була передача медикаментів, які закупили на потреби цього закладу. Кошти передали у благодійний фонд діти з парафії Блаженного Миколая Чарнецього з м. Ковель, якою опікуються отці редемптористи.

Діти власноруч випікали солодощі, робили різні сувеніри, які потім продавали на ярмарку. Усі виручені кошти передали у благодійний фонд «Карітас». Вірні храму Вознесіння Господнього опікуються декількома інтернатами. Наразі придбані ліки відвезли  в  інтернат для людей похилого віку та інвалідів (різного віку). Громада підтримує їх не тільки матеріально, а й духовно, засилаючи молитви за здоров’я і всяку потребу осіб, що тут перебувають.

В особливий спосіб працівники фонду «Карітас-Дубно» та парафіяни складають подяку дітям, котрі долучилися до благодійної акції.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://lutsk-ugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next