АКТУАЛЬНО

«Карітас-Київ» надав допомогу понад 600 дітям завдяки акції «Шкільний портфелик»

П'ятниця, 03 вересня 2021, 14:05
«БФ «Карітас-Київ» у співпраці з МБФ «Карітас України» за участі ROZETKA, SoftServe, EPAM, клієнтів мережі АЗК SOCAR забезпечив понад 600 школярів рюкзаками та канцелярією до навчального 2021-2022 року», - повідомляє о. Роман Сиротич, директор «Карітас-Київ».

Акція «Шкільний портфелик» — всеукраїнська благодійна акція, яку вже 21 рік проводить БФ «Карітас-Київ» та вся мережа МБФ «Карітасу України». У 2021-му ROZETKA, SoftServe та EPAM долучилися до ініціативи, щоб допомогти потребуючим дітям необхідним шкільним приладдям, а головне — дати їм відчути, що хтось небайдужий підтримує їх. Впродовж цьогорічної акції до неї долучилися також клієнти мережі АЗК SOCAR.

«Щиро дякуємо благодійникам - МБФ «Карітас України», мережі АЗК SOCAR, компаніям ROZETKA, SoftServe, EPAM, Arzinger law firm, Нарвіс - робота в Європі, CPI-Kiev, Клуб Shell SMART, Cargill, MOSER та іншим, які долучилися до акції «Шкільний портфелик». Завдяки єднанню зусиль акція вдалася на всі 100%! Величезна вдячність компаніям за соціальну відповідальність, а кожному їхньому працівнику за небайдужість, бажання творити добро та дарувати щастя іншим», - наголошує о. Роман Сиротич, директор «Карітас-Київ».

Пресслужба «БФ «Карітас-Київ»


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next