АКТУАЛЬНО

БФ «Карітас-Київ» розпочав проєкт «З теплих рук для теплого серця»

Четвер, 10 жовтня 2019, 10:42
8 жовтня у Територіальному центрі соціального обслуговування населення Дніпровського району розпочався проєкт «З теплих рук для теплого серця».

Подію організував Благодійний фонд «Карітас-Київ» в межах «Клубу 60+», що реалізується за державні кошти в рамках програми соціального партнерства.

Під час акції підопічні благодійного фонду, люди похилого віку, виготовляли пледи з вовни для сімей у складних життєвих обставинах.

Подія відбулася під керівництвом професійного тренера Манани Когонії.

Мета проекту - допомогти людям похилого віку проводити вільний час активно і приємно, знайти нове коло спілкування, адаптуватися до нового етапу життя, відчути себе потрібним суспільству.

Проєкт «З теплих рук для теплого серця» триватиме три місяці. Щотижня люди літнього віку у різних локаціях столиці зможуть долучитися до акції.

Пледи будуть передані багатодітним сім’ям, самотнім матерям, особам з інвалідністю, внутрішньо переміщеним особам та родинам учасників АТО/ООС.

Пресслужба БФ «Карітас-Київ»


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next