АКТУАЛЬНО

«Карітас-Київ» та «Назарет» проведуть вебінар «Залежність та співзалежність: що це та як допомогти?»

Вівторок, 12 травня 2020, 15:49
«Карітас-Київ» запрошує долучитися до онлайн-семінару «Залежність та співзалежність: що це та як допомогти?», який відбудеться 13 травня о 14:00. Участь безкоштовна. Реєстрація обов’язкова.

Організатори запрошують до участі представників організацій громадського і державного секторів, активних громадських діячів та громадськість.

Під час заходу лектори розкриють питання залежностей як захворювання, висвітлять проблему співзалежності та поділяться знаннями щодо мотивування узалежнених до проходження реабілітації.

Юлія Сєргєєва - медичний психолог, психолог Кризового центру БФ "Карітас-Київ", консультант програми СЕТА, розповість про залежність як захворювання;

Наталя Бобик – психолог, арттерапевт, консультант з хімічної залежності, керівник амбулаторної програми для співзалежних у місті Львові, окреслить проблему співзалежності та як зрозуміти, що ти перебуваєш у залежних стосунках.

Тарас Потурай - керівник напрямків роботи з узалежненими в ЗРЦ “Назарет”, практичний психолог, психотерапевт з залежності та співзалежності, говоритиме про мотивування осіб із залежностями до проходження реабілітації.

Реєстрація для участі у заході за лінком https://forms.gle/kY2SUic63our1g238

Реєстрація обов'язкова.

Онлайн-конференція проходитиме на платформі Zoom, лінк для входу у кабінет користувача буде відправлений на адресу, вказану під час реєстрації.

Захід відбудеться з ініціативи Благодійного фонду «Карітас-Київ» у співпраці з Реабілітаційним центром "Назарет".

Пресслужба БФ «Карітас-Київ»


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next