АКТУАЛЬНО

"Карітас-Київ" запрошує дітей та молодь узяти участь у челенджі

П'ятниця, 22 травня 2020, 10:43
Тобі від 6 до 18 років? Ти хочеш розповісти свою історію? Бери участь у челенджі і гарантовано отримуй подарунок від Благодійного фонду «Карітас-Київ».

"Карітас-Київ" запрошує дітей і молодь узяти участь у літературно-творчому челенджі «Щастя ближче ніж ти думаєш – воно вже в тобі». Для цього потрібно написати казкову історію на тему “Я щасливий..” та намалювати до неї малюнок.

Подія приурочена до Міжнародного дня захисту дітей.
Для участі в челенджі Вам потрібно виконаті прості завдання:

1. Зареєструйтесь або зареєструйте учасника челенджу.
2. Напишіть есе на тему “Я щасливий…”
3. Намалюйте ілюстрацію до свого есе.
4. Есе та фото малюнка надішліть нам на електронну пошту [email protected]
5. Передайте челендж другу.

Творчі роботи приймаються до 27 травня.

Для реєстрації – переходь за посиланням https://docs.google.com/…/1FAIpQLSflH1TGSQQV2TnfhA…/viewform

Щороку, у перший день літа, весь світ відзначає Міжнародний день захисту дітей! Діти і сім’я – це саме ті цінності, які ми повинні зароджувати в собі та усвоїх близьких, тому що саме діти змінюють наш світ і роблять нас щасливішими!

Замислюючись над поняттям “щастя”, кожен усвідомлює щось своє, особисте, те, що відчуває або чого прагне досягнути. І діти не виняток, вони також відчувають і говорять про щастя, але по-своєму.

Команда Дитячо-молодіжного центру Благодійного фонду ”Карітас-Київ” запрошує взяти участь у челенджі та з нетерпінням чекає малюнків та історій.

Найцікавіші, на думку організаторів, дитячі тексти та малюнки будуть опубліковані на сторінці у Фейсбуку Благодійного фонду «Карітас-Київ».

#КарітасДітям
#Caritas4Kids
#caritaskyiv
#дитячо_молодіжний_простір

Благодійний фонд "Карітас-Київ"


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next