АКТУАЛЬНО

Катехити Івано-Франківської архиєпархії отримали канонічну місію

Вівторок, 29 вересня 2015, 11:15
«Чи обіцяєте бачити Христа в кожній людині та нести Слово Боже дітям, молоді та дорослим?» - з таким запитанням звернувся до катехитів Митрополит Володимир (Війтишин) під час святкування Дня катехита 26 вересня. У програмі святкування була Архиєрейська Божественна Літургія, Чин благословення на катехитичне служіння та вручення канонічної місії.

Відтак було обговорено план роботи на перше півріччя, а після святкового обіду члени Клубу креативної педагогіки «Аніма», які приїхали зі Львова, провели інтерактивний семінар під назвою «Скриня радості». Цей захід був чудовою нагодою для зустрічі, спільного ділення досвідом та отримання великої порції радості. Присутні мали можливість ознайомитися з друкованими катехитичними новинками.  

Пригадуємо, що  Синод Єпископів УГКЦ (1-10 вересня 1998, Крехів-Львів, § 18), прийняв: «В останню неділю вересня встановити святкування Дня катехита, що дозволить парохіям краще знати своїх катехитів, підтримувати їх духовно та матеріально». З нагоди цього свята єпископ уділяє благословення на катехитичне служіння.

www.ugcc.if.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next