АКТУАЛЬНО

Катехитична комісія Одеського екзархату провела онлайн-конференцію із катехитами

Понеділок, 18 травня 2020, 11:06
15 травня в Одеському екзархаті відбулася онлайн-конференція для катехитів та осіб, відповідальних за катехизацію. Ця онлайн-зустріч була організована з ініціативи Катехитичної комісії екзархату та з благословення правлячого екзарха, владики Михаїла Бубнія.

У конференції взяли участь понад 30 учасників. На початок зустрічі в режимі онлайн владика Михаїл подякував усім катехитам за їхнє ревне катехитичне служіння, також і під час карантину, та наголосив, що катехизація є систематичним та безперервним процесом християнського виховання.

Потім заступник голови катехитичної комісії пані Олена Пенязева ознайомила присутніх з рекомендаціями Патріаршої катехитичної комісії, анонсувала нові розробки Патріаршої катехитичної комісії для пристосування катехитичного служіння під час карантину. За словами пані Олени, в умовах сьогодення, вся катехитична родина нашої Церкви має відповісти на виклики часу. Зокрема, особливо необхідним зараз є пошук нових форм катехизації та контакту з вірними. Окремою темою для обговорення було питання проведення першої святої сповіді та урочистого святого причастя цього року.

Катехити поділилися власним досвідом роботи, обговорили актуальні питання та проблеми. Завершилася зустріч благословенням владики Михаїла та словом привітання, зверненим до усіх учасників конференції з нагоди Дня сім’ї.

Пресслужба Одеського екзархату


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next