АКТУАЛЬНО

Катехитичний вишкіл для священників провели у Стрийській єпархії

П'ятниця, 13 листопада 2020, 11:20
10-11 листопада 2020 року в Карпатах відбувся завершальний, п'ятий модуль за навчальною програмою «Катехитичний вишкіл для священників».

Катехитична комісія Стрийської єпархії організувала протягом 2019-2020 року катехитичне навчання для тридцяти двох священників, які представляють усі деканати єпархії. Навчальна програма складалася з п’яти модулів, під час яких священники отримали нові знання з вікової психології, методології організації та проведення катехитичного заняття, навчилися застосовувати інтерактивні методи катехизації та ознайомилися із запобіжною системою виховання отців салезіан. Загалом навчання тривало сімдесят дві академічні години.

Кульмінацією навчальної програми був спільний вишкіл у Карпатах (реколекційний будинок отців салезіан). Учасники навчання удосконалювали свої вміння у написанні катехизи для різних вікових груп, а також навчалися, як правильно катехизувати за допомогою фільмів.

Після завершення катехитичного вишколу кожен учасник отримав сертифікат про прохождення навчання.

Керівник програми, о. Андрій Бінас, висловлює подяку п. Назару Дуді, директору Катехитично-педагогічного інституту УКУ, о. Петру Майбі, настоятелю салезіанської спільноти при храмі Покрови Пресвятої Богородиці та ректорату Львівської духовної семінарії Святого Духа за співпрацю в часі проведення навчальної програми «Катехитичний вишкіл для священників».

Департамент інформації УГКЦ за матеріалами http://stryiugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next