АКТУАЛЬНО

Катехизація - необхідна умова живої парафії

Понеділок, 15 вересня 2014, 13:14
Постійна і безперервна у віковому сенсі катехизація дітей, молоді, дорослих і старших – необхідна умова живої парафії. Саме такою і є парафія Матері Божої Неустанної Помочі монастиря отців редемптористів м. Івано-Франківська.

Численні спільноти, хори, активна праця отців редемптористів створили той сприятливий грунт для роботи катехитичної школи імені святого Герарда.

Тут отці і катехити, а також часто залучаються до роботи цілі родини, батьки і просто волонтери працюють з дітьми різних вікових категорій від трьох років до підліткового віку. Діє при школі і катехизація для дорослих. Часто через дітей батьки починають жити справжнім активним духовним життям.

Отці-місіонери проводять багато часу з дітьми, не тільки їх навчають чи служать Літургії, але і співають, грають для дітей, бавляться з ними, жартують.

Про катехитичну школу як важливий елемент живої парафії дивіться у фільмі телестудії “Апостол”

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next