АКТУАЛЬНО

Католицькі єпископи України закликають до усильної молитви за мир

П'ятниця, 01 грудня 2017, 15:18
Від 7 до 8 грудня 2017 року відбудеться Доба усильних молитов за мир в Україні, яку поручили провести душпастирям, настоятелям спільнот богопосвяченого життя, провідникам молитовних груп Блаженніший Святослав, Отець і Глава Української Греко-Католицької Церкви, Мечислав (Мокшицький), Митрополит Львівський Римсько-Католицької Церкви в Україні та Мілан (Шашік), Єпископ Мукачівський.

Доба усильних молитов розпочнеться від 21:00 7 грудня і триватиме до  21:00 8 грудня 2017 року.

"Четвертий рік поспіль проти нашої Батьківщини ведеться війна. Щоденно віруючі люди України несуть до престолу Всевишнього сльози і біль рідного народу, благаючи в Господа визволення від напасників, захисту і допомоги для тих, хто страждає, вічного спокою для загиблих. Із сердець мільйонів наших співвітчизників до неба лине крик-благання про Боже змилування і про довгоочікуваний мир!" - йдеться у заклику про ціль і мету такої ініціативи.

Крім того, єпископи у Заклику з нагоди наближення до Різдва Христового поновлюють прохання до усіх вірян про ревні молитви за мир, як-от молитва про Боже милосердя о 15:00 чи щоденна молитва за мир о 21:00, поєднана з постом і відповідними молитовними наміреннями, "згідно з дотеперішньою практикою кожної церковної спільноти".

Єпископи також звернулися з проханням до настоятелів відпустових центрів та санктуаріїв проводити регулярні молитовні чування за мир в Україні.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next