АКТУАЛЬНО

Книгу Блаженнішого Святослава видали чеською мовою

Середа, 07 грудня 2016, 09:52
Видання «У паломництві до гідності та свободи: Пастирське слово Блаженнішого Святослава до вірних УГКЦ і всіх людей доброї волі» вийшло друком чеською мовою. Чеськомовне видання вийшло під титулом «Majdan a řeckokatolíci na Ukrajině» (Майдан і греко-католики в Україні).

Автором перекладу книжки є Ріта Кіндлерова. Книгу видрукувало Кармелітанське видавництво. Таку ініціативу вдалося організувати чеському дисиденту Іржі Новотному.

Пригадуємо, українське видання книги містить у собі проповіді, промови, інтерв’ю, послання, звернення та інші документи Отця і Глави УГКЦ, виголошені ним протягом першого року боротьби українського народу за свою гідність та свободу (від грудня 2013-го до грудня 2014-го).

Книга складається з чотирьох розділів: «Проголошування мирного способу змагання на право на європейське майбутнє», «Голос на захист співвітчизників, постраждалих від рук злочинної влади», «Позиція в час інтервенції Росії на Південь та Схід України» та «Душпастирська опіка українців у збройній боротьбі на східних теренах Батьківщини». У кожному з них містяться промови, проповіді, заяви, листи до високопосадовців, звернення та інше з приводу однойменних розділів. Видання призначене для священиків, монашества, мирян, науковців та усіх зацікавлених осіб.

Книгу «У паломництві до гідності та свободи» було видано з нагоди четвертої річниці інтронізації Глави УГКЦ у березні 2015 року.

Придбати видання «У паломництві до гідності та свободи: Пастирське слово Блаженнішого Святослава до вірних УГКЦ і всіх людей доброї волі» можна в інтернет-крамниці УГКЦ http://shop-ugcc.com.ua/.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next