АКТУАЛЬНО

Книгу «Патріярх Йосиф Сліпий і красне письменство» презентували семінаристам в Івано-Франківську

Вівторок, 12 вересня 2017, 12:10
У понеділок, 11 вересня, студенти Івано-Франківської духовної семінарії ім. Святого свщмч. Йосафата взяли участь у презентації книги п. Ірини Іванкович «Патріарх Йосиф і красне письменство».

Презентація відбулася у стінах ІФДС за участі автора книги п. Ірини, яка є директором Товариства Святої Софії в США та п. Михайла, представника фундації «Андрей».  За словами семінаристів, гості цікаво, грунтовно та лаконічно висвітлили приховану сферу життя великого Патріарха – літературну діяльність та любов Йосифа Сліпого до української літературної творчості, представляючи постать Патріарха у різних аспектах його діяльності.

Також пані Ірина розповіла про задум та процес написання книги. До речі, на зустрічі студенти довідалися, що пані Ірина є організатором літньої англомовної школи у селі Заздрість, де народився Патріарх Йосиф.

На завершення віце-ректор семінарії прот. д-р Андрій Чорненко подякував гостям за цікаве представлення і побажав творчої наснаги та розвитку.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ifds.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next