АКТУАЛЬНО

Книжка про історію рідного краю допомагає в будівництві християнського дитячого садочка

Вівторок, 22 вересня 2020, 11:05
20 вересня у парафії Святих Кирила і Методія у Крихівцях, на околиці Івано-Франківська, просто неба відбулася презентація книжки «Крихівці – Крехівці – коріння, що воскрешає, оживляє, творить».

Автори видання – Любов Соловка та Олег Жерноклеєв.

«Наші автори – це люди з жертовними серцями та великою любов’ю до України, до рідного народу, до рідної парафії, і доказом цього є чергова книжка про історію Крихівців», - каже о. Йосафат Бойко, ВС, настоятель парафії. За його словами, ця праця – історія теренів нинішнього Івано-Франківська, а не лише історія села Крихівці.

Видання, за стараннями та фінансовою підтримкою сільської ради с. Крихівці, отримало життя в івано-франківському видавництві «Фоліант» і має майже вісімсот сторінок тексту з різними цікавими фотографіями. Книга адресована краєзнавцям, науковцям і тим, хто цікавиться історичним минулим і сьогоденням Крихівців, Івано-Франківська та інших населених пунктів України.

Усі, хто взяв участь у презентації та придбав цю книжку для своєї бібліотеки, зробили внесок у будівництво християнського дитячого садочка «Ковчег».

Парафіяльна родина Святих Кирила і Методія в Івано-Франківську (Крихівцях) розпочала будівництво такого дошкільного закладу у 2017 році. Це благодійний проєкт, який здійснюється за пожертви доброчинців.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://ugcc.if.ua

 

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next