АКТУАЛЬНО

Книжкова новинка Екобюро УГКЦ

П'ятниця, 29 травня 2020, 13:54
Бюро УГКЦ з питань екології дбає про екологічну обізнаність всіх людей доброї волі, а особливо про виховання дітей задля збереження спільного навколишнього середовища для загального добра.

Нещодавно світ побачила чергова екоказка – «Первоцвіти», підготована Екологічним бюро УГКЦ, автором якої є отець Олег Кобель, референт Екобюро у Стрийській єпархії УГКЦ. Книжкова новинка про невтомного рятівничка Божого дивосвіту природи – їжачка Гачка. Вже вкотре Гачку довелося перешкодити нищити природу, а саме: зривати перші усмішки весни – первоцвіти. Завдяки казковому героєві діти засвоїли, що не можна зривати перші весняні квіти, і що їхнє місце не у вазі, але своєму природному довкіллі.

Красу Божого творіння – первоцвітів вдало проілюструвала Богдана Бондар. Уже сам вигляд яскравих барв весняного лісу, галявин, квітів на сторінках видання викликає позитивні та приємні відчуття: берегти «красу створіння, щоб майбутні покоління теж раділи дару цьому і Творця хвалили в ньому».

Ця повчальна книжечка буде цікавою для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку, для спільного читання та обговорення у родинному колі. Розмальовка, що є наприкінці видання, допоможе закріпити знання про різноманіття ранніх весняних квітів!

Інформаційна служба Бюро УГКЦ з питань екології


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next