АКТУАЛЬНО

Коломиян уперше запрошують на благодійний бал «Маланчин вечір»

Понеділок, 13 січня 2020, 10:41
Сьогодні в Коломиї за участі єпархіального благодійного фонду «Карітас» відбудеться благодійний бал «Маланчин вечір». Такий захід у місті пройде вперше.

Його проводять на підтримку Католицької школи та дитячого садка Святого Папи Івана Павла ІІ, зокрема, на побудову спортивного майданчика.

На свято запрошені сто осіб, які поділяють переконання, що розвиток якісної освіти, в тому числі – християнської, є необхідною умовою позитивних трансформацій в Україні, повідомляє пресслужба Карітасу.

У програмі: різдвяне дійство та коляда, благодійний аукціон, мистецька програма автора та виконавця пісень – Любомира Згурського та традиційна українська гостина. Зустріч пройде у гуцульській колибі.

Вечір супроводжуватиме талановитий ведучий, який уміє перетворювати звичайні зустрічі в справжнє свято, актор київського театру української традиції «Дзеркало» – Роман Нагірний.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kolugcc.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next