АКТУАЛЬНО

Кольоровий молодіжний календар-записник видала Комісія у справах молоді УГКЦ

Середа, 25 грудня 2013, 10:34
У подарунок молоді до Новорічних s Різдвяних свят Комісія у справах молоді УГКЦ видала кольоровий календар на 2014 рік обсягом 400 сторінок.

«Молода людина сьогодні перебуває у великому потоці інформації. Вона прагне володіти найновішими новинами як джерелом нових можливостей. Водночас дуже важливо не втратити зв'язок зі своєю традицією, з друзями і з Богом. Тому цього року ми підготували практичний і зручний у користуванні календар, який стане доброю «картою пам’яті» на щодень», – ділиться о. Ростислав Пендюк, голова Комісії у справах молоді УГКЦ.

Календар дозволяє робити щоденні нотатки, містить інформацію про основні релігійні свята та важливі національні події. У довідковій частині власник календаря віднайде контакти та опис діяльності молодіжних християнських спільнот і організацій, у яких зможе зустріти нових друзів. Розважання молоді та яскраві фотографії надають виданню життєвості, а тому календар не мав би стати однією з тих книжок, що лише стоять на полиці.      

З початком нового року багато людей ставлять перед собою завдання щось змінити у своєму житті, однак зазвичай це не увінчується тривалим успіхом. Щоб підтримати це прагнення до вдосконалення, календар пропонує щомісяця замислюватися над певною темою: дружбою, батьківством, порозумінням, навчанням.

«Молодь має безліч прекрасних ідей. Якщо справді добрі ініціативи об’єднають багатьох однодумців, тоді ми отримаємо в декілька, а, може, у сотні разів кращий результат. – Переконаний о. Ростислав. – Саме тому в рамках розвитку Єдиного молодіжного простору календар слугує джерелом формування молодіжної культури, базованої на християнських засадах, - культури, здатної зробити світ кращим уже сьогодні». Для допомоги та координації дій молоді о. Ростислав Пендюк запрошує звертатися до єпархіальних/екзархальних Комісій у справах молоді – їхні координати, як і карту єпархій та екзархатів теж подано у календарі.

Реалізація молодіжного календаря здійснюється через видавництво «Свічадо».

Зацікавлених у придбанні чи розповсюдженні календаря просимо звертатись за тел.: 098 79 50 479, 093 74 87 692 - або писати на адресу: [email protected]

Уже незабаром шукайте детальнішу інформацію на сайті «ДивенСвіт» та в соцмережах.

Марія Кохановська, Комісія у справах молоді УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next