АКТУАЛЬНО

Коляда харківської молоді

Понеділок, 22 січня 2018, 13:40
Християнська молодіжна спільнота Української Греко-Католицької Церкви у місті Харкові “Квіти Слобожанщини” традиційно колядує для харків’ян та гостей міста. Послухати українські колядки та подивитись вертеп протягом Різдвяних свят мали можливість не лише парафіяни храму Святого Миколая Чудотворця (м. Харків), а й пересічні харків’яни.

Молодь своєю дзвінкою колядою сповіщала про Різдво Христове усім у приміській електричці, на вокзалі і навіть у метрополітені. Завітав різдвяний вертеп і до Свято-Покровського монастиря отців василіан, що в Покотилівці та у храм Святого Архистратига Михаїла в Люботині. Не оминула молодь і військовий госпіталь, тож різдвяні привітання пролунали і для наших захисників. У дні Старого Нового року, 13-14 січня, Харків охопила масштабна святкова феєрія – “Вертеп-Фест”, до якої долучилися “Квіти Слобожанщини”. “Дзвінкі голоси, бубен, дзвоники і любов у юнацьких серцях – ось головна “зброя” молоді”, – розповідають колядники.

Завітала спільнота з вертепом і до наших братів-християн західного обряду. 21 січня римо-католицький костел Успіння Пресвятої Діви Марії гостинно прийняв харківську молодь Української Греко-Католицької Церкви з колядою.

Як важливо, щоб у ці Різдвяні свята у душах людей заграла мелодія Різдва. Молодіжна спільнота Харківського екзархату УГКЦ “Квіти Слобожанщини ” постаралася своєю дзвінкою колядою донести її до кожного, щоб новонароджений Ісус усіх наповнив істинною Любов’ю!

Юля,
спільнота “Квіти Слобожанщини”

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next