АКТУАЛЬНО

«Коляда вічності» у соборі Святого Юра

Понеділок, 06 лютого 2017, 21:38
У неділю, 5 лютого 2017 року, в архикатедральному соборі Святого Юра (м. Львів, пл. Святого Юра, 5) відбувся духовний вечір прощання з колядою «Коляда вічності», присвячений пам’яті Героїв України.

У духовній програмі взяли участь: Клиросний хор священиків Львівської митрополії «Глас», народний хор «Надія», ансамбль бандуристів ЛЗСШ № 10 імені св. Марії Магдалени, хор та оркестр Львівської духовної семінарії Святого Духа, Архиєрейський та Молодіжний хори Собору. Провадив концерт о. Павло Дроздяк, сотрудник архикатедрального собору Святого Юра.

Духовним словом до молитовного вечора долучився владика Володимир. «Хочемо назавжди із собою взяти погляд очей Дитятка Ісуса. І це наша вічна коляда – коляда вічності. І це не є прощання». Владика уділив архиєрейське благословення присутнім, подякувавши учасникам та організаторам свята за особливий вечір.

www.ugcc.lviv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next