АКТУАЛЬНО

Колядники у військових камуфляжах завітали до Гарнізонного храму у Львові

Вівторок, 09 січня 2018, 12:38
Велика радість, коли курсанти прославляють Бога, ділячись цією звісткою перемоги добра над злом в день Різдва Христового. 8 січня 2018 року вертеп курсантів Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного завітав до гарнізонного храму Святих апостолів Петра і Павла Львівської архиєпархії УГКЦ.

Колядники у військових камуфляжах привітали парафіян та прихожан гарнізонної святині та створили святковий настрій. Це різдвяне дійство є символом змін в Україні. Декілька років тому ніхто не міг собі уявити у вертепі майбутнього офіцера ЗСУ. Це нові образи, які характеризують нову Україну.

Після виступу настоятель храму о. Степан Сус щиро подякував курсантам за поширення християнських традицій і теплу атмосферу, яку вони подарували присутнім.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.info

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next