АКТУАЛЬНО

Колядники з Національної академії сухопутних військ із вертепом відвідали військові храми Львова

П'ятниця, 10 січня 2020, 13:37
Курсанти Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного виступали з вертепом та колядою у храмах Львова. Так, першими виступ курсантського вертепу змогли оцінити у храмі Архистратига Михаїла, який розташований на території Національної академії. Саме офіцери і товариші по службі курсантів першими почули звістку про народження Спасителя.

Наступним храмом, до якого завітав вертеп курсантів, був військовий храм Стрітення. Там аматори мали змогу передати добру новину для прихожан храму та курсантів Інституту морально-психологічного забезпечення Національній академії.

Наостанок курсантський вертеп прибув із колядою до прихожан гарнізонного храму Святих апостолів Петра і Павла. Із заколядованих коштів курсанти закупили солодощі та печиво і передали їх дітям, які перебувають у Львівському дитячому дошкільному будинку «Малятко».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next