АКТУАЛЬНО

Комісія у справах молоді запрошує священиків взяти участь у навчальній програмі МАПа

П'ятниця, 08 лютого 2019, 11:46
25 березня 2019 року Комісія УГКЦ у справах молоді розпочне навчальний курс МАПа (Молодіжний апостолят парафії), на якому священикам нададуть сучасні практичні знання про душпастирство молоді та про новітні методи, які можна в ньому використати.

Цей курс дасть також можливість створити спільноту священиків, зацікавлених у душпастирстві молоді, котрі могли б ділитися між собою знаннями, досвідом і напрацюваннями.

Для участі в програмі потрібно до 26 лютого заповнити реєстраційну форму.

Усього заплановано шість модулів. Навчання завершиться у листопаді. Заняття проходитимуть у Реколекційно-відпочинковому центрі «Світлиця» м. Львів-Брюховичі та  Патріаршому домі у Львові.

Планується ще один виїзний модуль до Польщі, який триватиме два-три дні. Він буде спрямований на обмін досвідом із молодіжними організаціями Польщі. Також учасників чекають зустрічі з активними душпастирями, громадськими діячами, підприємцями та представниками влади.

Важливою частиною навчання будуть групові та індивідуальні завдання. Наприкінці навчання кожен учасник повинен буде захистити перед компетентним журі свої проектні пропозиції.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://stryiugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next