АКТУАЛЬНО

Комісія у справах мирян УГКЦ організувала у Львові ІІІ Всеукраїнську літню школу лідерів

Субота, 24 серпня 2019, 15:49
У Львові закінчилася третя щорічна Всеукраїнська літня школа лідерів, яка відбувалася в Патріаршому домі з 19 по 25 серпня 2019 року. Організатор заходу – Комісія у справах мирян УГКЦ.

У Літній школі взяли участь активні лідери мирянських спільнот єпархіального рівня, які прагнуть розвитку спільноти й особистого росту чи розвивають щойно створену спільноту на парафії.

«Школа – це унікальний майданчик для нових знань, пізнання себе і ближнього, обміну досвідом і дарами, ділення радістю життя у спільноті і служіння для Церкви», – повідомляють організатори.

Місія та покликання мирян, роль й особливості християнського лідерства, моральне лідерство, основні принципи кооперації, бачення процесу змін і формування стратегії розвитку, будування мирянської платформи в УГКЦ – на ці та інші цікаві й важливі питання учасники школи одержали можливість поглибити свої знання та набути практичного досвіду.

Ба більше, учасникам підготували чимало сюрпризів, наприклад, спікерами стали топові тренери, викладачі, учасники різних форумів, бізнес-тренінгів, теледискусій та запрошені гості з Італії.

Зокрема, перед «школярами» мали нагоду виступити: військовий капелан о. Андрій Зелінський, TI, д-р морального богослов'я Марія Ярема, д-р соціальної економіки п. Зіновій Свереда, а також Марія Джованні Руджері (Maria Giovanna Ruggieri), президент Всесвітнього союзу католицьких жіночих організацій (UMOFC), яка представляє також міжнародний рух Церкви –Католицьку акцію Італії.

«Відповідальне служіння лідера вимагає власного прикладу та постійного руху вперед... Відтворювати Христа в собі, а також налаштувати своє життя відповідно до євангельських цінностей – єдиний шлях християнського лідера!», – наголосив о. Андрій Зелінський.

Стежте за інформацією на сторінці Комісії у справах мирян УГКЦ у Фейсбук – https://cutt.ly/GwfwCJ6

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next