АКТУАЛЬНО

Комісія у справах мирян запрошує на вікенд-школу для лідерів мирянських спільнот

П'ятниця, 06 березня 2020, 12:44
Комісія УГКЦ у справах мирян розпочинає курс формації для мирян, який складатиметься із чотирьох формаційних вікендів у березні, квітні, травні та червні. Перший відбудеться вже 13-15 березня у Львові.

Темою його буде «Медіакомунікації та формація через медіа», учасники отримають відповідь, як ефективно ділитися зі світом тим, чим ми живемо через медіа та як і за допомогою яких інструментів комунікувати всередині спільноти та назовні.

Організатори запрошують до участі мирян і лідерів спільнот, які надалі могли би бути добрими комунікаторами у своїх спільнотах та парафіях і бажають за допомогою сучасних медійних засобів навчитися звершувати місію Церкви в сучасному світі.

Проходитиме школа для лідерів у Львові, в Патріаршому домі, проживання та харчування забезпечує Комісія мирян, власний внесок учасників – транспортні витрати (просимо зберегти квитки) та організаційний внесок за вікенд 150 грн. Для учасників з екзархатів можлива часткова компенсація транспортних витрат.

Квота – три особи від єпархії/екзархату. З огляду на близький час проведення організатори просять якнайактивнішого сприяння у підборі кандидатів у єпархіях та екзархатах. Як вони кажуть, тренінг не є для саморозвитку, а для вірян, які дійсно зацікавлені в цій сфері, є, можливо, прессекретарями  в спільнотах/рухах.

Тренером буде викладач УКУ та LvBS пан Влодко Хіцяк. Початок школи 13.03.2020 о 18:00, закінчення 15.03.2020 о 14:00.

Контактна особа: Лілія Кузьмяк (тел. +380500704987)

Для участі важлива реєстрація //forms.gle/31crMBdZe9sqQG4B6

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kolugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next