АКТУАЛЬНО

Комісія у справах молоді Коломийської єпархії провела з’їзд лідерів молодіжних спільнот

Вівторок, 15 червня 2021, 15:24
11-13 червня 2021 року Комісія у справах молоді Коломийської єпархії провела у молодіжному центрі «Дора» навчально-формаційний з’їзд лідерів молодіжних спільнот.

До Дори з’їхалися представники молодіжних спільнот з усіх куточків нашої єпархії, а це приблизно 70 учасників.

Мета з’їзду: навчити молодого християнина правильно та ефективно використовувати соціальні мережі та сучасні засоби комунікації для успішного ділення своєю християнською вірою зі своїми однолітками.

Програма з’їзду складалася із трьох секторів: Медіаграмотність, спікер – Ольга Гриців (журналістка, телеведуча ТРК «РАІ»); Соціальне служіння молоді: ідеї, котрі будують спільноту, спікер – Віталій Бирчак (заступник директора БФ “Коник Хелп”, громадський діяч, поет); Основи фотографії, спікер – Павло Гедзик (семінарист, фотограф).  Всі, хто бажав, могли взяти участь у фотоворкшопі, щоб отримати та покращити практичні навички фотографування.

Щодня впродовж з’їзду молодь брала участь у Святій Літургії та слухала духовні науки, котрі виголосив о. Андрій Квік, голова Комісії у справах молоді.

Слід зазначити, що такі зустрічі є важливими для молоді, бо це добра нагода не тільки для нових знайомств, а й для духовного та фізичного відпочинку.

Пресслужба Коломийської єпархії

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next