АКТУАЛЬНО

Комісія УГКЦ «Справедливість і мир» та міжнародна громадська організація «Starkmacher» ініціює Всеукраїнську акцію «Активний громадянин»

Середа, 19 березня 2014, 16:26
Комісія УГКЦ «Справедливість і мир» спільно з міжнародною громадською організацією «Starkmacher» розпочинає Всеукраїнську акцію «Активний громадянин». Мета акції полягає в залученні школярів до активної громадської роботи, формуванні моральних якостей особистості, підвищенні рівня культури дітей і молоді. Про це повідомили в Комісії УГКЦ «Справедливість і мир».

Проект «Активний громадянин» покликаний знайомити  школярів із методами та технологіями суспільно-політичної активності на основі соціальної доктрини Церкви, дає їм навички участі в громадському житті через набуття практичного досвіду співпраці з місцевою громадою (школа, вулиця, мікрорайон, населений пункт) та владними структурами на засадах християнських принципів. Такий проект стане практичною школою для тих, хто хоче спробувати себе як адміністратора, координатора, керівника групи, хто бажає навчитися працювати в команді, визначати пріоритети діяльності, формувати стратегічні завдання і тактику їх виконання, тобто на практиці застосовувати знання, отримані під час навчання.

Щоб стати учасником цієї акції, потрібно виявити та сформулювати актуальну проблему, зареєструватися за посиланням, розробити соціальний проект і представити варіант власного вирішення проблеми. Для участі в проекті необхідно надіслати матеріали до 20 травня 2014 року.

Акція проводиться на добровільних засадах серед:

-       команд учнів загальноосвітніх закладів України віком 14-18 років;

-       парафіяльних шкіл;

-       дитячих і молодіжних громадських організацій.

Реалізація проектів буде висвітлена в засобах масової інформації, а найкращі – розміщені на сайті www.iupax-ugcc.org

За результатами акції відбудеться фестиваль «Активний громадянин», переможці проекту  будуть нагороджені призами.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next