АКТУАЛЬНО

Комісія УГКЦ у справах родини шукала відповідь на запитання: чи достатньо ми робимо для родини?

Середа, 27 лютого 2019, 18:03
27 лютого 2019 року Божого, з ініціативи о. Володимира Містермана, заступника адміністратора Патріаршої курії УГКЦ, у центральному офісі Комісії УГКЦ у справах родини відбулася робоча зустріч на тему «Чи достатньо ми робимо для родини?»

Ця зустріч розпочалася молитвою і була своєрідним «мозговим штурмом» для о. Василя Нестера, голови вищезгаданої комісії, Юлії Земби, секретаря-референта, Олени Різак та Надії Колпинської, залучених до проекту «Мій друг – наставник».

Під час зустрічі о. Володимир наголосив: для того щоб ефективно працювати та продукувати гарні, креативні ідеї, щоб допомогти сім’ям наших вірних наближатися до первинного задуму Творця стосовно родини, насамперед потрібно самим в Комісії створити таку команду, яку можна було б назвати маленькою родиною.

«Якщо ми хоч на місяць перестанемо працювати, чи відчує хтось, що ми не працюємо? Чи ми знаємо, з якими найбільшими п'ятьма проблемами зіштовхується пересічна родина наших вірних в Україні та світі? З якими дружніми комісіями в Патріаршій курії нам спільно потрібно тісніше налагодити співпрацю?» – на ці та інші запитання присутні вирішили спільно шукати відповіді під час наступних зустрічей.

Працівники Комісії у справах родини одноголосно погодилися, що такі зустрічі сприяють покращенню ефективності праці і допомагають спільно виношувати й реалізувати справді богоугодні задуми щодо родини.

Департамент інформації УГКЦ


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next