АКТУАЛЬНО

Конгрегація Східних Церков висловила свою підтримку українському народові

Субота, 01 лютого 2014, 20:36
«Висловлюємо вам свою близькість у молитві і можливу допомогу в ці часи випробувань і великого болю за український народ і за Церкву в Україні». Про це йдеться у листі-підтримці за підписом кардинала Леонардо Сандрі, префекта Конгрегації Східних Церков, Архиєпископа Циріла Василя, Секретаря Конгрегації, заступника секретаря монс. Мауріціо Мальвестіті та всіх працівників Конгрегації на ім’я Блаженнішого Святослава (Шевчука), Отця і Глави Української Греко-Католицької Церкви.

“Нехай буде сильною молитва до Богородиці, під Покров якої хочемо ще раз віддати наше буття: можливість швидкого приходу бажаного і справедливого поєднання, щоб нація, в усіх своїх складових, повернулась до життя у спокійній гармонії і мирі, зростаючи в добробуті і на користь найбільш малозахищених”, – бажають у Конгрегації Східних Церков.

Представники Конгрегації висловили сподівання, що все духовенство УГКЦ та всі її вірні й надалі “власною вірою служитимуть усім українцям на добро, на захист гідності людської особи, свободи, солідарності та миру”.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next