АКТУАЛЬНО

Контемплятивні редемптористки запрошують дівчат розпізнати покликання

П'ятниця, 17 серпня 2018, 12:27
Сьогодні, 17 серпня, у Реколекційному домі редемптористів у Львові відбудуться реколекції для дівчат, які шукають свого місця в Церкві.

«Для України монастир споглядального типу –  це рідкість, – розповідає с. Марія Слепченко, настоятелька Монастиря контемплятивних редемптористок у Львові. – Ми мусимо якось давати знати молоді про нас. Бо ми у Львові нещодавно і не всі про нас знають. Такі реколекції – це можливість поширювати інформацію про нас, щоб знайти осіб, які б зацікавилися нашим життям і до нас долучилися».

Сестра Марія пояснила, що це не якась агітація, а пошук людей, котрі мають таке прагнення в серці. «Я вірю, що є такі люди, є такі  дівчата, які глибоко шукають такого молитовного зосередженого життя, але не знають, куди мають іти. Бо досі в нашій Церкві не було таких монастирів. І можливо, цими реколекціями ми відкриємо дівчатам Америку», — пояснила с. Марія.

Реколекції триватимуть до 19 серпня.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами velychlviv.com

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next