АКТУАЛЬНО

Концерт тріо священиків «Новий час» на підтримку Благодійного фонду блаженного священномученика Омеляна Ковча

Середа, 09 жовтня 2013, 17:56
4 та 6 жовтня 2013 року в містах Бібрка і Перемишляни, що на Львівщині, з ініціативи та за сприяння Благодійного фонду блаженного священномученика Омеляна Ковча відбулася духовно-мистецька акція «Вставайте, ходімо!». На запрошення о. Івана Бикова, голови цього фонду, до згаданих міст із концертною програмою завітав вокальний гурт тріо священиків УГКЦ «Новий час».

Мета акції - привернути увагу людей до глобальної проблеми нашого суспільства - алкоголізму. Програма була створена отцями гурту у співпраці з підкомісією УГКЦ «За тверезість життя» за підтримки Львівської обласної ради. Духовно-мистецький захід мав як духовний, так і соціальний зміст. У виконанні отців «Нового часу» прозвучали пісні та поезія релігійної та патріотичної тематики.

Чисельно присутні в залах міст люди радо вітали гостей та аплодували їхній майстерності й таланту. 

Після духовно-мистецької акції о. Іван Биков розповідав про діяльність Благодійного фонду і закликав бути активнішими у справах милосердя.

Концертна програма була благодійною - на підтримку та розвиток Благодійного фонду блаженного священномученика Омеляна Ковча.

Пригадуємо, що цей фонд створений з ініціативи священиків Перемишлянського району Стрийської єпархії УГКЦ 7 грудня 2011 року і його мета - здійснення благодійної діяльності в інтересах культурного, духовного, побутового, гуманітарного, естетичного, соціального, економічного й екологічного розвитку району та розробка і реалізація різних програм, спрямованих до цього.

Повідомив о. Іван Биков, 
голова Благодійного фонду блаженного священномученика Омеляна Ковча

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next