АКТУАЛЬНО

Координатори Стратегії УГКЦ'2020 ознайомилися із статистичними даними УГКЦ

П'ятниця, 01 грудня 2017, 09:54
«Аналіз душпастирського стану всіх парафій УГКЦ на основі статистичного опитування 2015 року» ‒ це основна тема третього дня всецерковної зустрічі координаторів Стратегії УГКЦ'2020.

Виконавчий секретар робочої групи для впровадження Стратегії УГКЦ'2020 о. Андрій Онуферко представив координаторам напрацювання статистичного відділу. Також координатори дискутували над новою методологією збору статистичних даних за 2017 рік завдяки онлайн-опитуванню, пробний варіант якого було розроблено секретаріатом робочої групи.

У рамках зустрічі о. Андрес Мартінез, вікарій для католиків східного обряду в Іспанії, організував для координаторів програму ознайомлення із столицею Іспанії, Мадридом, його релігійною та культурною історією.

Зокрема, учасники зустрічі відвідали катедральний собор архидієцезії Мадрида (La catedral de Santa María La Real de La Almudena). Варто зауважити, що в соборі є унікальна каплиця Santisima nel Real de La Almudena, оздоблена мозаїкою відомого богослова та священика о. Марка Івана Рупніка, ТІ.

Візит до Мадрида вкотре засвідчив увагу Архиєпископа Мадрида Карлоса Озоро Сієри, ординарія для католиків східного обряду в Іспанії, до духовенства та вірних УГКЦ на території Королівства Іспанії.

Фото: о. Роман Бобесюк

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next