АКТУАЛЬНО

Координатори визначили наступні кроки на 2017 рік

Субота, 03 грудня 2016, 13:25
В останній день зустрічі координаторів Божественну Літургію очолив владика Кен (Новаківський), голова робочої групи. Робоче засідання розпочалося з доповіді о. Віталія Токаря, який розповідав про схему єпархіальних структур і презентації посібника для формації членів парафіяльних рад «Ідіть і ви в мій виноградник», який представляла п. Ольга Сорока, секретар Комісії у справах мирян. Опісля координатори визначили наступні кроки діяльності на парафіяльному та єпархіальному рівнях упродовж 2017 року.

У підсумковому слові до координаторів Блаженніший Святослав зазначив: «Парафія не складається з анонімних парафіян, а є спільнотою. Тому потрібно щоденно працювати для єдності-сопричастя на парафіяльному рівні, молитися за єдність Церкви. Прикладом такої єдності є Патріарший собор Воскресіння Христового у Києві, пам’ять освячення якого святкуємо 18 серпня». Молитвою та благословенням Блаженнішого Святослава завершилася друга всецерковна зустріч координаторів.

Від імені робочої групи та всіх координаторів владика Кен висловив велику подяку: Його Блаженству Святославу; семінарійній спільноті Київської Трьохсвятительної духовної семінарії, зокрема ректору о. Петру Жуку за духовний провід та організаційну допомогу; координатору Київської архиєпархії о. Василю Чудійовичу за допомогу в організації зустрічі; Департаменту інформації УГКЦ за медійну підтримку; Патріаршому паломницькому центру; усім координаторам за участь та служіння в розбудові Української Греко-Католицької Церкви.

Секретаріат Робочої групи

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next