АКТУАЛЬНО

Копія Чернівецької чудотворної ікони «Надія Безнадійним» вирушила в паломництво

Понеділок, 19 лютого 2018, 13:08
З благословення правлячого єпископа Чернівецької єпархії Йосафата (Мощича) розпочалося Великопісне паломництво копії чудотворної ікони Матері Божої Чернівецької «Надія Безнадійним» домівками дітей недільної школи парафії катедрального собору.

У ніч із суботи на Сиропусну неділю в Чернівецькій катедрі відслужили Архиєрейську Божественну Літургію, на якій ця копія чудотворної ікони була освячена.

У присутності чисельного собору духовенства та прочан, копію ікони прикладали до оригіналу та виставили для почитання вірних. У неділю, 18 лютого, після другої Літургії для дітей владика Йосафат привітав учнів і батьків парафіяльної школи та передав ікону на почитання в родини дітей недільної школи.

Адміністратор катедри, отець Валерій, розробив інструкцію, яка також буде подорожувати з іконою. У ній чітко зазначені умови паломництва, зразок молитов і духовних читань для родин, котрі зустрічають і передають благословенну копію «Надія Безнадійним». Подячна передача ікони в іншу родину,  за словами отця Валерія, є свідченням живої парафії, живої Церкви. До катедрального собору святиня повернеться у Страсну п’ятницю.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.ugcc.cv.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next