АКТУАЛЬНО

Козацький гарт провели в Кременчуцькій виховній колонії

Понеділок, 25 липня 2016, 15:48
23 липня 2016 року вже вкотре в Кременчуцькій виховній колонії відбулося свято спорту в національних традиціях.

Захід розпочався о 10.30 зі вступного слова Євгена Кваскова («Спас»), у якому він коротенько розповів присутнім про козацтво. А далі розпочалися змагання, які дійсно можна назвати гартом.

На полі разом із козаками та волонтерами були і судді заходу: інспектор з ФСП колонії Дмитро Левчановський та офіцер-вихователь Сергій Ясний.

Виступало два курені: «Отамани» і «Хортиця». Перемогу здобули «Отамани», які виявили більшу згуртованість і хист. У проміжних конкурсах учасникам вручали грамоти і цінні спортивні призи. Отож ніхто не залишився без уваги.

«Спочатку хлопці були сковані, потім розрухалися», – говорить заступник навчального закладу з соціально-виховної роботи Віктор Васильєв.

«Захід корисний, руханка, активний відпочинок. Що може бути краще під час канікул? Використали костюми, литаври, батіг, співи. Уже питаються діти, чи буде ще?» – додає методист Любов Голобородько.

За словами Антона Кривка («Спас»), діти дуже талановиті, лише не знають про це. Треба більше робити заходів для відкривання позитивних рис. Також це й гарний тімбілдинг-згуртованість колективу, здоровий командний дух.

Свято закінчилося, а другу половину літніх канікул юнаки мають можливість грати у футбол, волейбол, баскетбол, теніс, бадмінтон. Це все завдяки такій жаданій перемозі і призам: спортивному інвентарю від жертводавців і організаторів.

Для волонтерів із Києва, які з козаками і з о. Костянтином Пантелеєм приїхали на свято до Кременчука (Ганни Онисько, Наталії Стесюк, Олексія Плохотюка), на згадку залишилися гарні спогади і солодка втома від довгої дороги і вдалого дня...

 

Павло Загороднов,
референт Департаменту патріаршої курії УГКЦ
з душпастирства в Силових структурах України

 

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next