АКТУАЛЬНО

«Кожний бо, хто просить, одержує» - коломияни проситимуть захисту в особливих молитвах до покровителів Коломийської єпархії

Четвер, 14 травня 2020, 12:56
У період пандемії COVID 19 у Коломийській єпархії затвердили особливий Чин молитов на всякі потреби. У цій єпархії офіційно проголошені двоє покровителів і заступників вірних – ікона Пресвята Богородиця під назвою «Це Мати твоя» й ікона блаженного священномученика Миколая Чарнецького з мощами.

Зараз, як вважають у Коломиї, для Церкви є  дуже важливо зберегти здоров’я і життя людей. Науковці шукають вакцину, а управління Коломийської єпархії заохочує духовенство та вірних молитися перед цими двома іконами у своїх парафіях.  Для цього в управлінні Коломийської єпархії склали особливі тексти молитов, у яких пропонують просити Пресвяту Богородицю  «благословити всіх хворих – здоров’ям, зневірених – надією, подорожуючих – щастям, народ – доброю долею і волею», а також «переміни тривогу у радість, віру, надію й любов».

«Захисти наш розум від шкідливих думок, продовжуй вимолювати оздоровлення для хворих, опікуйся воїнами Української армії, допомагай священникам Коломийської єпархії бути Христовими місіонерами у своїх парафіях і жертвенними служителями для потребуючих», – з такими проханнями коломияни звертатимуться до священномученика Миколая Чарнецького.

«Будьте в молитві витривалі й чувайте на ній в подяці» (Кол. 4, 2), – заохочує вірних словами Святого Письма владика Василь. 

«Нехай ці дві короткі молитви перед іконами створять духовний захисний «саркофаг» для кожної людини від всякої «скорботи, гніву і нужди», – каже архиєрей.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kolugcc.org.ua


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next