АКТУАЛЬНО

Кулінарна школа ЦОС Львівської архиєпархії «Казанок» відновила навчання у новому році

Понеділок, 11 лютого 2019, 12:47
7 лютого 2019 року дитяча кулінарна школа «Казанок» Центру опіки сиріт Львівської архиєпархії розпочала свою працю в новому році. Цього разу майстер-клас провів вихованець цієї школи Володимир Помайба, який є випускником Навчально-реабілітаційного центру «Мрія».

Він був одним із перших учасників кулінарного гуртка «Казанок». Завдяки кулінарним заняттям хлопець вирішив обрати професію кухаря і вступив до вищого професійного училища. Зараз він і надалі відвідує «Казанок», навчається і працює кухарем в одному із провідних закладів Львова.

Під час першого в новому році заняття юний шеф-кухар навчав усіх готувати чанахи. Під його керівництвом  діти виконували поставленні перед ними завдання. Спільними зусиллями приготували смачну страву. Для Володимира це перший експеримент – бути вчителем для друзів.  Майстер-клас пройшов як завше на кухні львівського ліцею «Просвіта».

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами https://kapelanstvo.info


ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next