АКТУАЛЬНО

«Кулінарна сотня» розпочала діяльність у Славутичі

Понеділок, 29 грудня 2014, 11:17
З ініціативи парафіян громади УГКЦ та соціально активних мешканців міста Славутич 21 грудня почала свою діяльність «Кулінарна сотня». Метою праці є нарізування, сушіння та фасування овочів для того, щоб бійці в окопах могли робити з наборів справжній домашній борщ.

Щоб сушений борщ доїхав до АТО, а за необхідності пролежав під снігом і дощем, не зіпсувавшись, жінки закривають його у вакуумні пакети.

«Такі набори дуже практичні для використання в польових умовах, а за якістю приготування і смаковими властивостями не поступаються вдома звареному борщу. Також планується урізноманітнити асортимент сухих наборів, яких так чекають на Сході», - відзначив о. Юрій Логаза, настоятель парафії Матері Божої Неустанної помочі.

Першу партію сухих борщових наборів вже відправили в зону АТО. Усі, хоч і готують їх цілодобово, не встигають за потребами фронту. Тож закликають усіх небайдужих приєднуватись до доброї справи!

«Ми щиро віримо, що з материнською любов’ю та молитвою приготовлені борщові набори зігріють на передовій серця наших відважних і незламних синів України», - наголосив священик.

Прес-служба парафії Матері Божої Неустанної Помочі

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next