АКТУАЛЬНО

Купуй духовну літературу за кошти з картки «єПідтримка»

П'ятниця, 04 лютого 2022, 14:48
Оплатити книжки карткою «єПідтримка» відтепер можна на сайті Церковної крамниці УГКЦ.

Українці можуть придбати потрібну духовну літературу за програмою «єПідтримка» на сайті Церковної крамниці УГКЦ.

Для власників карток «єПідтримка» крамниця створила додаткову платформу, де представлені лише книжки. На сайті ugcc.wayforpay.shop можна вибрати та оплатити потрібні вам книжки і листівки з молитвами.

Оплата книжок карткою «єПідтримки» здійснюється тільки онлайн. Що робити, якщо ви бажаєте придбати як книжки, так і інші товари єдиним замовленням на сайті крамниці? У такому разі наші менеджери розділять замовлення на два: одне – за книги – ви оплатите онлайн «єПідтримкою», а інше – переказом зі звичайної картки на офіційний рахунок крамниці або ж розрахуєтеся за інший товар під час отримання.

Нагадуємо, що в разі замовлення книжок на 1000 гривень – доставка безкоштовна.

Церковна крамниця УГКЦ вдячна кожному покупцю, який використовує свою тисячу на духовне та інтелектуальне збагачення, адже кошти, вторговані крамницею, скеровуються на розвиток соціальних ініціатив Церкви.

Довідка

Нагадаємо, що скористатися коштами програми «єПідтримка» можуть українці, щеплені двома дозами вакцини від коронавірусу. Компенсацію в розмірі 1000 грн держава зараховує на окремі картки банків, які користувачі можуть активувати в додатку «Дія».

Для грошової допомоги також потрібно мати згенерований «зелений» сертифікат.  Варто зазначити, що 1000 гривень можна буде використати тільки впродовж 4 місяців із дня надходження коштів. Якщо за цей час ви не скористалися тисячею за вакцинацію, її повернуть державі. Витратити «ковідну тисячу» можна лише на визначений перелік товарів, зокрема на книжки.

Департамент інформації УГКЦ

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next