АКТУАЛЬНО

Курсантам Національної академії сухопутних військ розповіли про спілкування з дітьми-сиротами

Четвер, 09 листопада 2017, 14:49
7 листопада 2017 року на релігієзнавчий гурток до курсантів Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного завітав о. Роман Прокопець, голова Центру опіки сиріт ЛА УГКЦ.

Отець Роман розповів майбутнім офіцерам Збройних сил України про душпастирську працю серед дітей-сиріт в інтернатах Львова та області. Зокрема поділився цікавими напрямками праці, яка ведеться серед дітей: паломництва, зустрічі, гуртки, пізнавальні екскурсії, святкування релігійних свят, спортивні дійства.

Варто зазначити, що 12 листопада 2017 року курсанти активно долучаться до Всеукраїнського дня молитви за дітей-сиріт. Разом із вихованцями інтернатів Львова та області майбутні офіцери поїдуть у духовну мандрівку до с. Крилос, Галицького району, Івано-Франківської області. Молоді захисники спільно із дітьми-сиротами молитимуться Божественну Літургію, бавитимуться ігри, співатимуть пісні.

Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами www.kapelanstvo.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next