АКТУАЛЬНО

Курсантам презентували діяльність релігієзнавчого гуртка

Понеділок, 10 вересня 2018, 13:25
У неділю, 9 вересня, відбулася презентація релігієзнавчого гуртка, який провадять військові капелани. Зустріч відбулася у Львові біля військового храму Стрітення Господнього, де проводять щотижневі зустрічі із курсантами Інституту морально-психологічного забезпечення та Військового коледжу сержантського складу Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

У заході взяло участь понад сто курсантів. Після спільної Божественної Літургії курсанти Академії, які беруть активну участь у житті гуртка, почастувати першокурсників своїми кулінарними стравами. Про діяльність гуртка розповіли капелани о. Михайло Білецький та о. Мирон Горбовий.

Першокурсники відвідали класи, де проводитимуться заняття, переглянули відеопрезентацію, поспілкувалися з капеланами та послухали враження від гуртка його активних учасників.

Це вперше знайомство курсантів із гуртком відбулося в такому форматі - просто неба та  за активної участі курсантів, учасників гуртка.

Зустрічі відбуватимуться щовівторка та четверга, а також на недільних богослужіннях.

 Західне бюро «Живого ТБ» за матеріалами http://kapelanstvo.org.ua

ОСТАННІ НОВИНИ
ПУБЛІКАЦІЇ

«В Україні відбувається злочин проти людства», – Глава УГКЦ в ексклюзивному інтерв’ю для італійського видання «Il Foglio»27 липня

«Хтось каже, що в Україні має місце конфлікт, західні ЗМІ говорять про російсько-український конфлікт. Ні, в Україні немає жодного...

МЕДІА
Prev Next